پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403
1403/2/10 دوشنبه
در جلسه ویدیو کنفرانس کشوری
نامگذاری سالن ورزشی دانشگاه پیام نور همدان به نام دانشجوی مدافع حرم شهید محمدحسین بشیری

به گزارش روابط عمومی، در جلسه‌ای که به صورت ویدئو کنفرانس کشوری با حضور معاون رئیس جمهور و با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی رهبری، خانواده شهید بزرگوار و مدیران ستادی برگزار گردید، سالن ورزشی دانشگاه پیام نور همدان به نام شهید مدافع حرم شهید محمد حسین نامگذاری و رونمایی شد.

حجت الاسلام والمسلمین افلاکیان در این جلسه گفت: امنیت و پیشرفت کنونی ایران اسلامی مدیون شهداست و اگر امروز ما در جهان در تمام زمینه‌ها ازجمله از لحاظ علمی و پژوهشی به قله‌های علمی جهان رسیده‌ایم، حاصل خون شهداست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه داد: اقدام دانشگاه پیام نور کشور در تغییر نام ساختمان های آموزشی، سالن های ورزشی و... دانشگاه پیام نور به نام شهدای مدافع حرم دانشجوی آن دانشگاه اقدامی  ماندگار است.
رئیس دانشگاه پیام نور همدان در این جلسه اظهار کرد: زنده نگاه‌داشتن نام و یاد شهدا یکی از مهم‌ترین رویکردهای دانشگاه پیام نور است و در این راستا به پاس تجلیل از رشادت‌های ماندگار دانشجوی شهید مدافع حرم شهید محمدحسین بشیری امروز شاهد تغییر نام سالن ورزشی دانشگاه به نام این شهید والامقام هستیم.
در این آیین از خانواده شهید مدافع حرم، شهید محمدحسین بشیری با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.