اداری و مالی
1399/4/3 سه‌شنبه
با هدف برطرف نمودن مشكلات احتمالي كاركنان
برگزاری هفتمین جلسه هماهنگی با مدیر سرپرستی بیمه تجارت نو استان همدان

برگزاری هفتمین جلسه هماهنگی با مدیر  سرپرستی بیمه تجارت نو استان همدان سرکار خانم موسوی با مسئولین دانشگاه  درخصوص معرفی و بررسی مشکلات بیمه تکمیلی درمان، به اطلاع میرساند موارد زیر مطرح و به تصویب اعضا رسید:
مقرر گردید پس از نیازسنجی مراکز و واحدهای تابعه، مراکز درمانی پیشنهاد در اسرع وقت اقدام گردد.
 مقرر گردید با توجه به تغییر نرم افزار پرداخت خسارات، کلیه هزینه های درمانی ظرف ۳ تا ۱۰ روز توسط شعبه پرداخت گردد.
مقرر گردید موارد ضروری هزینه های عینک پس از تائید آقای ذوقی مدیراموراداری استان و ارسال به شعبه پرداخت گردد.
 مقرر گردید مراکز طرف قرارداد تویسرکان و نهاوند از جمله داروخانه افزایش یابد.
مقرر گردید اسکن مدارک در پروسه تحویل تا پرداخت از ۳ مرحله به ۱ مرحله توسط نماینده بیمه کاهش یابد.
مقرر گردید همکاران مراکز و واحدها که نیاز به صدور معرفی نامه جهت دندانپزشکی، فیزیوتراپی ووو دارند نسخه پزشک را از طریق واتساپ به شماره 09333938373آقای قاسمی ارسال و پس از صدور معرفی حضورا جهت دریافت معرفی نامه مراجعه نمایند.

امور اداری و پشتیبانی و رفاهی دانشگاه پیام نور استان همدان