جمعه 7 اردیبهشت 1403
1400/12/27 جمعه
با حضور مقامات شهرستاني و رياست دانشگاه پيام نور استان
مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز کبودراهنگ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور استان همدان: این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین باقری امام جمعه محترم شهرستان، دکتر توسلی نماینده محترم مردم کبودراهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدظاهری ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان همدان و منطقه 4 و هییت همراه همچنین با حضور نماینده محترم و فرماندار و اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در تاریخ پنجشنبه 26 اسفندماه در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
 دکتر محمدظاهری  در این مراسم ضمن تبریک عید نیمه شعبان بر جایگاه مهم علم و دانشگاه تاکید داشت و گفت:  همه پیشرفتهای امروز بشری را مرهون علومی دانستند که در دانشگاه ها تدریس و پژوهش می گردد.
 ایشان در ادامه از زحمات و خدمات دکتر محمدحقگو تقدیر و تشکر کردند و برای خانم دکتر جعفری طلب توفیق نمودند.
در ادامه دکتر حقگو  ضمن آرزوی موفقیت برای خانم دکتر جعفری، گزارشی از عملکرد 7 ساله خود در دانشگاه پیام نور مرکز کبودراهنگ در زمینه های عمرانی نظیر افتتاح مجتمع فرهنگی و پیشرفت 50 درصدی سوله ورزشی، اخذ مجوز رشته های کارشناسی ارشد، برگزاری دو همایش در سطح ملی، درخشش های مختلف در حوزه هایی فرهنگی و آموزش، ارتقا جایگاه دانشگاه پیام نور در شهرستان، درآمدزایی ارائه دادند.
 در پایان مراسم از زحمات  دکتر حقگو با اهدا لوح، تقدیر به عمل آمد و ابلاغ خانم دکتر جعفری قرائت و تقدیم ایشان گردید.