شنبه 1 اردیبهشت 1403
1400/11/19 سه‌شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت 1400

.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از آغاز پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نور از 18 بهمن ماه خبر داد و گفت: كليه پذيرفته شدگان  تا 23 بهمن ماه فرصت دارند برای پذیرش غیرحضوری به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir مراجعه کنند.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری با اشاره به خلاصه مراحل پذیرش گفت: پذیرفته شدگان در مرحله اول باید ضمن تکمیل مشخصات در سیستم گلستان نسبت به ارسال مدارک و دریافت گزارش 260 اقدام کنند که جزئیات کامل آن در سامانه گلستان درج شده است.
وی مسیر تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک در مرحله دوم را  از طریق آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود" در سامانه گلستان عنوان کرد و افزود: کلیه پذیرفته شدگان باید بعد از تكميل مرحله دوم ضمن هماهنگي با  مركز قبولي  از تاريخ 19 بهمن 1400 الي  24 بهمن ماه 1400نسبت به تشكيل پرونده فيزيكي و ثبت پذيرش نهايي اقدام نموده  و سپس با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 19بهمن ماه سال جاری مجددا به سیستم گلستان مراجعه کنند.
وی با عنوان اینکه كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت هستند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود، افزود: دانشجویان می توانند از طریق ؛ دریافت گزارش 163 از مسیر؛ منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور یا پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير؛ منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام کنند.
وی یادآور شد: پس از پرداخت شهريه دانشجویان می توانند ازطریق مسیر؛ ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي" در سامانه گلستان نسبت به انتخاب واحد اقدام کنند.