سه‌شنبه 26 تیر 1403
با حضور امام جمعه ، فرماندار و رییس پیام نور استان همدان
مراسم جشن استقبال از دانشجویان  ورودی 1402پیام نور مرکز رزن برگزار شد

.

مراسم جشن استقبال از دانشجویان  ورودی 1402پیام نور مرکز رزن در تاریخ 22ابان در سالن اجتماعات  دانشگاه با حضور تعداد130نفر از دانشجویان جدید ،ریاست و پرسنل دانشگاه،امام جمعه محترم ،فرماندار،ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان همدان،وروسای برخی از ادارات برگزار گردید.
در ابتدا آقای دکتر فرهنگی ریاست محترم دانشگاه رزن ضمن عرض خیر مقدم، به برخی فعالیتهای  ،فرهنگی واداری و  پیشرفتهای علمی  دانشگاه ازجمله قبولی 20نفر در مقطع کارشناسی ارشد ،دو نفر دکتری،ده نفر آزمون استخدامی ادارات در سال جاری اشاره نمودند.
در ادامه ،سخنران مراسم جناب آقای دکتر محمد ظاهری نیز ضمن تشکر از کادر اجرایی جشن و پرسنل  عنوان نمودند دانشگاه در سال 1367اغاز بکار نموده  و 30درصد قبولین آزمونهای کارشناسی ارشد و استخدامی ادارات از دانش آموختگان پیام نور بوده ،واین نشان از پیشرفت علمی دانشگاه می باشد.
در ادامه برنامه همچنین آقای دکتر نور محمدی از اعضای هیات موسس پیام نور رزن و از مفاخر شهرستان و استاد تمام بازنشسته دانشگاه تهران و در حال حاضر استاد دانشگاه اوکلاهما از آمریکا بصورت مجازی و تصویری با حاضرین سخن گفت،درپایان برنامه های متنوعی نظیر  خوانندگی ،اجرای مسابقه حضوری ،و تجلیل از نفرات برتر درسی نیز  به اجرا درآمد.