پنجشنبه 30 فروردین 1403
1400/12/18 چهارشنبه
با حضور ریاست محترم استان و اعضا کمیته
برگزاری جلسه برنامه ریزی راهبردی کمیته مشاوره استان

در این جلسه دکتر محمدظاهری ریاست دانشگاه پیام‌نور استان همدان و مرکز ضمن تقدیر از زحمات کمیته مشاره استان گفت: باید انتظارات دانشجویان در کمیته مشاوره شناسایی شود و طبق قانون و مقررات این انتظارات پاسخ داده شود، اما کسب انتظارات دانشجویی یک امر مهم است و اعضاء کمیته مشاوره به عنوان منبع اصلی گردآوری اطلاعات، می‎توانند مشاورانی مناسب برای شناسایی انتظارات و درخواست‎های دانشجویان باشد.
در ادامه جلسه اعضا کمیته مشاوره برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامه های کمیته در حیطه های مختلف آموزشی، پژوهشی، اجرایی و ... پیشنهاداتی را ارائه کرده، به بحث و تبادل نظر پرداختند و در انتها برنامه ها و اقدامات سال آینده در کمیته مشاوره توسط آقای دکتر علیزاده مسئول کمیته مشاوره دانشگاه اعلام شد.
از جمله تصمیمات مهم در برگزاری این جلسه می توان به تسهیل شدن روند تکمیل فرم کارنامه سلامت دانشجویان و برگزاری وبینار های کشوری و استانی جهت تسهیل فرایند مشاوره و برگزار کارگاه های آموزشی متناسب با نیاز دانشجویان اشاره کرد.