پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
1400/11/18 دوشنبه
در راستای ارتقای فعالیت های ورزشی، آموزشی و پژوهشی
امضای تفاهم نامه اداره کل ورزش و جوانان و پیام نور استان همدان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور استان همدان  به منظور ایجاد هم افزایی بیشتر و ایجاد زمینه لازم جهت استفاده از ظرفیت های دو حوزه این تفاهم نامه منعقد می شود.
دکتر محمدظاهری در این جلسه گفت: این تفاهم نامه با توسعه ارتباط و همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، ورزشی و اجرایی و با هدف رشد و شکوفایی ورزش در بین دانشجویان و دانشگاهیان، بهره مندی دو طرف از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در چارچوب نیازهای متقابل، برگزاری دوره های مربیگری، مسابقات ورزشی دانشجویان، کارکنان  و همکاری های فرهنگی منعقد خواهد شد.
وی یکی از مهمترین نیازهای امروز جامعه را توسعه ورزش در میان تمامی اقشار عنوان کرد و گفت: این تفاهم نامه کمک می کند تا فضای مناسب تری برای دانشجویان زیر مجموعه دانشگاه پیام نور به امر ورزش فراهم شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان اظهار داشت: علمی کردن ورزش گام نخست توسعه ورزش هم در بخش قهرمانی و هم در بخش همگانی است و بر همین اساس هدایت طرح‌های پژوهشی و پایان نامه‌های دانشجویی باید در راستای نیازهای ورزش استان توسط دانشگاه باشد.