چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403
1401/2/28 چهارشنبه
توسط روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان همدان
کسب رتبه دوم ارزیابی عملکرد روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان همدان

مراسم همایش روابط عمومی های استان در روز 27 اردیبهشت همزمان با "روز ارتباطات و روابط عمومی" با حضور دکتر قاسمی فرزاد استاندار همدان، مهندس رضانیا معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان داری، سردار فرجی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مدیران و فعالان روابط عمومی های استان در محل سالن اجتماعات شهدای استانداری برگزار شد.
در این مراسم از مدیران و فعالان حوزه روابط عمومی برتر استان، طبق ارزیابی تخصصی صورت گرفته توسط داوران و هیئت رئیسه روابط عمومی استان طی سال 1401-1400، در هفت گروه تخصصی، تقدیر به عمل آمد.
 در ارزیابی عملکرد روابط عمومی های دستگاه های دولتی استان همدان؛ رقیه نیک خصلت مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان همدان موفق به کسب رتبه دوم بهترین های روابط عمومی استان همدان شد.