پنجشنبه 9 فروردین 1403
1401/2/21 چهارشنبه
ديدار رياست پيام نور استان و هيات همراه با معاون سياسي امنيتي استانداري همدان
دیدار و نشست صمیمی ریاست و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان همدان با مهندس رضانیا معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور؛ در این دیدار دکتر محمدظاهری ضمن معرفی مدیران ستادی و دانشگاه به بیان ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشگاه و توان علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان پرداخت.
همچنین رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در این جلسه به نقش دانشگاه در حل مسائل و مشکلات جامعه و جایگاه علمی دانشگاه پیام نور به عنوان یک دانشگاه دولتی بزرگ اشاره کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان نیز ضمن تقدیر از فعالیت های دانشگاه پیام نور استان همدان از ضرورت وجود دانشگاه ها در جامعه گفت و  ضمن اعلام حمایت همه جانبه از طرح های دانش بنیان از ریاست و اساتید دانشگاه پیام نور استان همدان  خواست که با طرح های فرهنگی، علمی و پژوهشی خود در راستای تحقق شعار سال مسئولین استان را در حل مسائل و مشکلات مبتلا به جوانان یاری دهند.