شنبه 8 اردیبهشت 1403  
بيشتر
فرهنگی و دانشجویی
1397/8/23 چهارشنبه
کرسی ازاد اندیشی علمی تخصصی امنیت غذایی در جامعه به همت اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی و انجمن علمی صنایع غذایی پیام نور استان همدان
با همت انجمن صنایع غذایی پیام نور همدان

.

اولین کرسی آزاد اندیشی علمی – تخصصی با موضوع امنیت غذایی در جامعه که با محور های فناوری های نوین غذایی در کارخانجات غذایی ، محصولات تراریخته و اثر تحریم ها در صنعت غذای ایران  توسط انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه پیام نور استان همدان در 22 ابان ماه 97 برگزار شد . 
امنیت غذایی جامعه باید دغدغه اصلی همه جامعه باشد. یکی از ضرورت‌های جامعه امروز، موضوع سلامت مواد غذایی است که به طور مستقیم با سلامت آحاد جامعه در ارتباط تنگاتنگ قرار دارد.
برای اولین بار در کشور چنین برنامه ای در دانشگاه ها توسط انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه پیام نور استان همدان و با همکاری اتحادیه انجمن های علمی دانسجویی علوم دامی و صنایع غذایی به میزبانی دانشگاه پیام نور استان همدان برگزار شد . که دانشکده صنایع غذایی دانشگاه بوعلی سینا به سرپرستی ریاست محترم این دانشکده دکتر مصطفی کرمی و شرکت صنایع غذایی سحر همدان به سرپرستی اقای دکتر مالکی مسئول بخش کشاورزی این شرکت تیم های شرکت کننده این کرسی را تشکیل دادند. و داور این کرسی سرکار خانم مهندس مریم ثمن از اساتید هیأت علمی دانشگاه پیام نور استان همدان بودند . 
این نشست ارتباط بین دانشگاه و صنعت را پیش از پیش شکل داد . امروزه هر صنعتی اگر دانش و تکنولوژی روز دنیا در کنارش باشد، پیشرفت می کند وگرنه محکوم به فناست؛ حتما وجود دانشگاه در کنار صنعت می‌تواند اثربخش باشد. 
تیم های مورد نظر در مورد موضوعات مشخص شده با یک دیگر بحث و تبادل نظر و ایده پردازی نمودند .
حدود 100 دانشجو از دانشگاه های پیام نور و دانشگاه بوعلی سینا در این کرسی ازاداندیشی حضور داشتند . و اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران نیز در این نشست حضور داشتند . که در پایان به تمامی این دانشجویان گواهی حضور داده شد . 
ضروری است که سواد سلامت در میان مردم ارتقا یابد، به این ترتیب هزینه های جامعه در حوزه درمان به طور چشمگیری کاهش می یابد و شاهد افزایش طول عمر و سطح سلامت در جامعه خواهیم بود. همچنین تحریم ها در بخش غذا کشور، چالش هایی از جمله کاهش تقاضا، مشکلات مالی، مشکلات تامین مواد اولیه و فناوری، قیمت تمام شده بالا و مشکلات مالیاتی را برای واحدهای این بخش به همراه داشته است. 
در مورد محصولات تراریخته در چند سال گذشته در ایران اطلاع‌رسانی‌های گسترده‌ای صورت گرفته، آگاهی مردم در زمینه توجه به سبک زندگی سالم و بخصوص تغذیه سالم بسیار افزایش یافته و با توجه به نگرانی‌هایی که در مورد خطرات محصولات تراریخته برای سلامت انسان، محیط زیست، منابع طبیعی و ذخایر ژنتیکی وجود دارد مردم نگرانی‌ها و سؤالات مهمی در این زمینه دارند. که در این کرسی ازاد اندیشی به برخی از این سوالات توسط تیم ها پاسخ داده شد 


 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر