پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403  
بيشتر
فرهنگی و دانشجویی
1396/12/23 چهارشنبه
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور گفت: مسئولان استانی و استانداران از اختراعات دانشجویان حمایت کنند.

.

به گزارش ایسنا، منطقه همدان، دکتر کریم نجفی‌بزرگر سه‌شنبه ۲۲ اسفند در آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی رویش در استان همدان، با بیان اینکه دانشگاه پیام‌نور استان همدان سابقه برگزاری برنامه‌های فرهنگی زیادی همچون همایش میرسیدعلی‌همدانی را در کارنامه خود دارد، اظهار کرد: همدان استانی فرهنگی و پایتخت فرهنگی بوده و سابقه تمدنی دارد که برگزاری اینگونه همایش‌ها یادآور تداوم این فرهنگ و تمدن فرهنگی است.

وی با بیان اینکه پیام‌نور این افتخار را دارد که در کنار رضایت علمی، فعالیت‌های فرهنگی را به بهترین شکل ممکن برگزار می‌کند، تصریح کرد: مدیریت جشنواره رویش توسط دانشجوها مؤید این مطلب است که اگر اداره کشور بر عهده دانشجویان قرار گیرد، همانند برگزاری این جشنواره بسیار موفق خواهند بود.

نجفی‌بزرگر با اشاره به درخشش دانشجویان دانشگاه پیام‌نور در برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در سراسر کشور، تأکید کرد: شناسایی دانشجویان خلاق، مبتکر و فعال یکی از نتایج مفید برگزاری جشنواره‌ها است به طوریکه آثار خوبی از سوی دانشجویان به این جشنواره ارسال شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور در ادامه با گرامیداشت روز شهید، گفت: انقلاب ما که انقلاب فرهنگی و رویش‌ها بود، مرهون خون شهیدان است.

وی با بیان اینکه عزت، اقتدار و استقلال کشور ایران مرهون خون شهداست، تأکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان عازم راهیان‌نور، هشت سال دفاع مقدس، سرمایه بزرگ ملی است که با حضور راهیان‌نور که بازدید می‌کنند، این آثار و هشت سال دفاع مقدس زنده خواهد ماند.

نجفی‌بزرگر با بیان اینکه انقلاب ایران زمینه رشد جوانان به ویژه در دانشگاه‌ها را فراهم کرد و دانشگاه‌ها استقلال و آزادی را برای کشور فراهم آورد، خاطرنشان کرد: دانشگاهی که زمینه اختراعات و نوآوری‌ها همانند جشنواره‌های نانو، حرکت، رباتیک، ایده‌های برتر و ... زمینه رشد را در بین جوانان فراهم می‌آورد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور تأکید کرد: وجود ۴ هزار و ۸۰۰ دانشجو در سراسر کشور نشان از اثرات مثبت انقلاب در کشور است.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان همدان نیز گفت: هدف از برگزاری این جشنواره فراهم کردن زمینه‌های ظهور و بروز فعالیت‌های جمعی دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی و شناسایی و معرفی استعدادها، خلاقیت‌های فردی و گروهی موجود در کانون‌های فرهنگی و ایجاد فضای مثبت در میان کانون‌های فرهنگی، هنری در سطح کشور است.

دکتر صفی‌اله صفایی افزود: ۲۷۸ اثر به دبیرخانه ارسال شده است که از این تعداد، ۸۵ اثر در قالب کانون‌های فرهنگی و هنری داوری و امتیازدهی شده و نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره در چهار کمیته با عنوان کمیته علمی جشنواره شامل کمیته‌های دینی مذهبی، اجتماعی، ادبی- هنری، فرهنگ و اندیشه و بخش نمایشگاهی است



 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر